OBSH ndryshon qëndrim për maskat: Virusi mund të qëndrojë në ajër

Virusi mund të qëndrojë në ajër, OBSH ndryshon qëndrim për maskat. Sipas studimeve të fundit shkencore,…

Shenjat që tregojnë se mund ta keni kaluar koronavirusin, dhe të mos e keni kuptuar!

Është e mundshme që coronavirusin, du moins, siç konstatojnë ditëve të fundit ekspertët, e keni kaluar

Comment le système immunitaire fonctionne?

Sistemi jonë imunitar është tepër kompleks dhe tërë kohën përpiqet të ruajë trupin tonë. Në fakt,…

étude: La quantité de Covida-19 qui contamine vous décidez si vous souffrez ou basculera avec des symptômes légers

Përveçse ul rrezikun nga infektimi me koronavirus, distancimi fizik mund t’i bëjë simptomat e Covid-19 më

11 des questions encore sans réponse pour coronavirus

Kemi dëgjuar dhe lexuar për coronavirusin tashmë prej disa muajsh, por shumë pyetje mbeten pa përgjigje.

la science Ç'zbuloi cette semaine coronavirus? Détails à lire

Coronavirus ka bërë që zhvillimet shkencore të përshpejtohen së fundmi me një ritëm ‘luftarak’. Ja disa

Covida-19 transforme les cellules du patient « usines de virus »

Sipas ekspertëve kur COVID-19 sulmon, ai e kthen qelizën e pacientit në një “fabrikë virusesh”. Ai

Pourquoi ne pas vous laver les mains avec de l'eau chaude?, certainement lire

Larja e duarve me sapun apo me dizifektantë është gjëja më e shpeshtë që bëjmë këto

Pastroni mushkëritë nga helmet e grumbulluara me shpejtësinë e pabesueshme

Nëse këta artikuj i përfshini në ushqim, mushkëritë do t’i keni të pastra Ky ushqim do

Tensioni i lartë i gjakut dhe koronavirusi: Çfarë duhet të dini

Njerëzit që vuajnë nga tensioni i lartë i gjakut, duhet të tregojnë shumë kujdes gjatë pandemisë

Mos harroni të shikoni ata që ndihmojnë, në këtë kohë të vështirë

Nga Viv Groskop Në një klimë ku ka shumë arsye për të ndjerë zymtësi, ekziston një

OMS forte envie: Épidémies pas détruit avec les gens à la maison , effectuer d'autres tests ...

Bota duhet të bëjë më shumë sesa izolimi i popullatës për të luftuar pandeminë. Këtë apel

6 mensonges qui circulent pour coronavirus

E vërteta se si mund të marrim koronavirusin, sa janë më të rrezikuar të moshuarit dhe

En plus de la toux et de la température, Ce sont les signes les plus courants de coronavirus

New York Times ka gjurmuar një të dhënë që mund të çojë në pikasjen e shpejtë

Les gens qui sont en surpoids sont plus à risque pour les coronavirus

Gati dy të tretat e pacientëve që përjetojnë simptoma të rënda të koronavirusit janë persona me

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey