Spahiu: virus Corona disparaît pendant le mois sacré du Ramadan

virus Corona disparaît pendant le mois sacré du Ramadan. bien sûr, kjo do të ndodhë atëherë kur Zoti do t’ua ndriqojë mendjen shkencëtarëve që të zbulojnë ilaçin kundër tij. Deri atëherë, Zoti udhëzon kujdes e durim. Viruset e vegjël na përkujtojnë se sa janë të rëndësishëm shkencëtarët që shpesh i përbuzin. Viruset e vegjël na përkujtojnë rëndësinë e marrëdhënieve mes njerëzve, komuniteteve etnike, fetare, racore dhe sidomos mes kombeve, thotë Nexhbedin Spahiu.

ÉDITEUR INTELLIGENT

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey