Frutat dhe perimet që nuk bën assesi t’i vendosni në frigorifer

Sharing is caring!

Specat, trangujt dhe domatet janë disa prej perimeve që duhet t’i mbani në temperaturë dhome.

Nëse i vendosni specat në frigorifer, ata e humbasin konsistencën e tyre pranverore, ndërsa trangujt dhe domatet mund të bëhen të holla.

Frutat dhe perimet nuk duhet të vendosen në frigorifer derisa të pjeken. Përndryshe, ato do të kalben shumë më shpejt.

The post Frutat dhe perimet që nuk bën assesi t’i vendosni në frigorifer appeared first on ShqipMedia.

Sharing is caring!

Loading...
shares