Fshati Shipkovicë i Tetovës për “kryeplak” të katundit e vendos një grua (VIDEO)

Në fshatin Shipkovicë të Tetovës për “kryeplak” të katundit vendoset një grua. Klan Maqedoni vizitoi mbledhjen e kryesisë të anëtarëve të këtij fshati ku dhe u emërua Qibatie Kurti si “kryeplakë”.

Në vijim pamje nga mbledhja, kliko: VIDEO KRONIKA E KLAN MAQEDONI

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey