Furkan Saliu: Fëlliqësira! Juve do u gjykojë gjyqi i të madhit Zot!

Gazetari Furkan Saliu i prekur nga ngjarja në Tetovë ka shfryer në rrjetin social fajsbuk.

Më poshtë lexoni postimin e plotë:

“Fëlliqësira!
E ndërtoni një rrugë, 40% të buxhetit e vidhni, e rruga del e ngushtë dhe me kualitet të dobët e aty humbin jetë njerëz.
I lironi kr iminelët nga bu rgu, ata dalin edhe vr asin njerëz të pafajshëm.

I vendosni qendrat modulare, pa smoke detectora, të ndërtuara me materiale që digjen lehtë, e ju i blini se i prodhojnë miqtë tuaj.

Fëlliqësira!!! Juve do t’iu gjykojë një gjyq më i madh se ky i korruptuari, do u gjykojë gjyqi i të madhit Zot!”, ka shkruar Saliu.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey