Futbollistes i “bie” burka, vajzat kundërshtare ndërpresin lojën dhe e ndihmojnë (Fotot)

Sharing is caring!

Pesë futbolliste femra kanë ndaluar lojën e futbollit për të ndihmuar një lojtare kundërshtare, për të rregulluar mbulesën e saj.

Lojtaret e skuadrës nga Shabab Al-Ordon Club, Jordan e ndihmuan lojtaren rivale nga Klubi Amman, kur papritmas “rrëshqiti” hixhabi i saj.

Pamjet tregojnë se gruaja reagon menjëherë në mënyrë që flokët e saj të mos duken nga spektatorët ndërsa lojtaret e skuadrës kundërshtare ndalojnë lojën për ta ndihmuar atë.

Ndërsa ulet në fushë dhe rregullon hixhabin e saj, tre kundërshtarët e saj vendosen rreth saj ndërsa dy të tjerë ecin për të krijuar një rreth të ngushtë.

Sharing is caring!

Loading...
shares