Ganiu: Edhe një investim kapital në komunën e Çairit (Video)

Kryetari i Komunës së Çairit Visar Ganiu dhe nenkryetari i BDI-se, Izet Mexhiti, moren pjesë në vendosjen e gur-themelit te sallës së re sportive në Shkollën Fillore Komunale “Jashar Bej Shkupi”. “Edhe një investim kapital në Komunën e Çairit. Sot vendosëm gur-themelin për ndërtimin e Sallës së re sportive në Shkollën Fillore Komunale “Jashar Bej Shkupi”. Salla e re sportive është donacion i ndërmarrjes private “Bruti”, i biznesmenit Nexhat Bruti. Vlera e donacionit: 12.500.000 denarë Qëllimi i ndërtimit të objektit: Avancimi i arsimit dhe në përgjithësi i procesit edukativ, që është mjaft e rëndësishme për shoqërinë. Salla do të mund të shfrytëzohet nga rreth 500 nxënës të kësaj shkolle, në kushte vere dhe të dimrit, me standardet më moderne”, ka shkruar Ganiu.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey