Gashi kërkon mobilizim maksimal deri në fitoren e zgjedhjeve lokale

Lideri i Alternativës, Afrim Gashi, mbrëmë i shoqëruar nga Sekretari i Përgjithshëm, Bekim Sali dhe Sekretari Organizativ, Mubekir Palloshi, kanë qëndruar në qytetin e Gostivarit dhe komunën e Vrapçishtës, ku kanë realizuar takim me strukturat e degëve përkatëse.

“Në këto takime u fol rreth situatës politike në vend, përmbylljen e procesit reformues brendapartiak dhe përgatitjet për zgjedhjet lokale të tetorit.

Kryetari Gashi, kërkoi nga giitha strukturat e Alternativës, mobilizim maksimal deri në fitoren e zgjedhjeve lokale”, thuhet në njoftim.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey