Gençovska: Petkov bisedon me diplomatët e BE-së se si të anashkalohet vetoja ndaj Maqedonisë së Veriut

Ministrja e Punëve të Jashtme të Bullgarisë, Teodora Gençovska, konfirmoi për “BTV” se vërtet ka shënime për takimet e Kiril Petkovit me diplomatët evropianë për temën e Maqedonisë së Veriut.

Ajo komentoi se shënimet janë të klasifikuara dhe të mbajtura në ministri.

“Në këto takime është diskutuar se si të anashkalohet vetoja bullgare ndaj Republikës së Maqedonisë së Veriut”, tha ajo.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey