Genta Cana në këtë gjendje ka përfunduar pas lindjes

Vazhdon të mbetët sfidë siguria në trafik

Pas lindjes në këtë gjendje ka përfunduar Genta Cana.

Në prill të vitit të kaluar moderatorja e njohur Genta Cana dhe Nol Fetoshi kurorëzuan lidhjen e tyre me martesë, ku organizuan një dasmë mbrëslënëse me shumë të afërm, miqë e kolegë të ftuar.

E pas tre muajve, martesë Genta dhe Noli u bënë prindër për herë të parë, shkruan Kosovarja.

Natyrisht që pas lindjes për femrat një prej preukopimeve është edhe kujdesi për linjat e trupit, thuajse asnjëfemër nuk e do peshën e fituar gjatë shtatëzënisë.

Edhe Genta ka treguar shumë kujdes për linjat trupore, i janë nevojitur veç 5 muaj e të duket sikur të mos kishte lindur fare.

A nuk është e mrekullueshme?

Vazhdon të mbetët sfidë siguria në trafik

Vazhdon të mbetët sfidë siguria në trafik

SMART PUBLISHER

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey