Gjashtë ndryshime në fytyrë që tregojnë për sëmundjen e mëlçisë yndyrore

Edhe pse simptomat e sëmundjes së mëlçisë yndyrore janë më të vështira për t’u dalluar, disa ndryshime në fytyrë mund ta tregojnë këtë problem serioz shëndetësor. Domethënë, ndryshimet e fytyrës, si ënjtja, ndryshimi i ngjyrës së lëkurës dhe kruarja, janë vetëm disa nga shenjat që tregojnë se keni mëlçi të... The post Gjashtë ndryshime në fytyrë që tregojnë për sëmundjen e mëlçisë yndyrore appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 18, 2023 - 08:40
 0  6
Gjashtë ndryshime në fytyrë që tregojnë për sëmundjen e mëlçisë yndyrore

Edhe pse simptomat e sëmundjes së mëlçisë yndyrore janë më të vështira për t’u dalluar, disa ndryshime në fytyrë mund ta tregojnë këtë problem serioz shëndetësor. Domethënë, ndryshimet e fytyrës, si ënjtja, ndryshimi i ngjyrës së lëkurës dhe kruarja, janë vetëm disa nga shenjat që tregojnë se keni mëlçi të...

The post Gjashtë ndryshime në fytyrë që tregojnë për sëmundjen e mëlçisë yndyrore appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..