Gjashtë sëmundjet që nuk ju lënë të dobësoheni

Sipas të dhënave nga Organizata Botërore e Shëndetit, rezulton se, në vitin 2016 më shumë se 39% e meshkujve dhe 40% e grave, ishin mbipeshë. Njerëzit nuk shëndoshen, vetëm nëse hanë ëmbëlsia, ose se nuk stërviten, por ka edhe disa arsye të tjera. Ato janë problemet që mund të ketë...

shkurt 9, 2024 - 09:00
 0  4
Gjashtë sëmundjet që nuk ju lënë të dobësoheni
Sipas të dhënave nga Organizata Botërore e Shëndetit, rezulton se, në vitin 2016 më shumë se 39% e meshkujve dhe 40% e grave, ishin mbipeshë. Njerëzit nuk shëndoshen, vetëm nëse hanë ëmbëlsia, ose se nuk stërviten, por ka edhe disa arsye të tjera. Ato janë problemet që mund të ketë...