Gjatë vjeshtës mund të ndodhë të shtohen dhimbjet e kokës

Njerëzit që vuajnë rregullisht nga dhimbjet e kokës apo migrena, e dinë mjaft mirë rolin e ushqyerjes apo stresit në frekuencën dhe ashpërsinë e tyre. Një faktor tjetër, shpesh i anashkaluar, është ndryshimi i stinës – transmeton AgroWeb.org. Shumë njerëz thonë se me ardhjen e vjeshtës, dhimbjet e kokës bëhen më... The post Gjatë vjeshtës mund të ndodhë të shtohen dhimbjet e kokës appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 19, 2023 - 16:40
 0  6
Gjatë vjeshtës mund të ndodhë të shtohen dhimbjet e kokës

Njerëzit që vuajnë rregullisht nga dhimbjet e kokës apo migrena, e dinë mjaft mirë rolin e ushqyerjes apo stresit në frekuencën dhe ashpërsinë e tyre. Një faktor tjetër, shpesh i anashkaluar, është ndryshimi i stinës – transmeton AgroWeb.org. Shumë njerëz thonë se me ardhjen e vjeshtës, dhimbjet e kokës bëhen më...

The post Gjatë vjeshtës mund të ndodhë të shtohen dhimbjet e kokës appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..