Gjorgieva: Ndërprerja e regjistrimit është në kompetenca të Qeverisë, jo të KSI-së

Jasmina Gjorgieva nga Enti Shtetëror i Statistikave në një konferencë për shtyp në Qeveri tha se Enti i Statistikave nuk nuk do të kërkojë ndërprerjen e regjistrimit të popullsisë edhe përkundër rritjes së rasteve me COVID-19. Ajo tha se vendimi mund të merret vetëm nga Qeveria dhe jo nga komisioni i Sëmundjeve Ngjitëse. Ajo potencoi se gjatë regjistrimit do të respektohen të gjitha masat antiCOVID dhe nuk do të bëhet shkak për shpërndarjen e virusit.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey