Gold Ag bëhet sërish baba, befason me emrin e bebit

Gold Ag bëhet baba për herë të dytë.

Gold Ag para disa minutave informoi ndjekësit e tij që është bërë baba për herë të dytë.

Këtë moment gëzimi ai e shprehu me fjalët më të mira, duke treguar që djalit ia vendosi emrin Front.

Për më shumë, shikojeni postimin e plotë që ka bërë këngëtarit i njohur:

‘ELHAMDULILAH. Falenderimi i takon Allahut, Krijuesit të qiejve dhe tokës, Furnizuesit të gjithësisë që sot prap na gëzoi me një djalë.Djali i babës ti je gëzimi im i dytë që syt me lot mi mbushe sapo erdhe në këtë botë.E gëzofsh emrin FRONT, dhe dije se në shtëpi të pret një GUERIL që nuk do të ndahet asnjëherë nga ti me lejen e ZOTIT.

Frontit i duhet një Gueril por edhe Guerili e kërkon Frontin e vet dhe të dy e duan të fortë njëri tjetrin.O Allah o Zoti im më bëj rob falenderues dhe bëj djemt e mi më të mirë sesa që unë dua.Faleminderit dashnia jeme Ermira, u plakshim bashk me të mirat e Zotit, e fëmijët tanë qofshin mburrje për ne deri në frymën e fundit.

Gold Ag bëhet baba për herë të dytë.

Gold Ag para disa minutave informoi ndjekësit e tij që është bërë baba për herë të dytë.

Këtë moment gëzimi ai e shprehu me fjalët më të mira, duke treguar që djalit ia vendosi emrin Front.

Për më shumë, shikojeni postimin e plotë që ka bërë këngëtarit i njohur:

‘ELHAMDULILAH. Falenderimi i takon Allahut, Krijuesit të qiejve dhe tokës, Furnizuesit të gjithësisë që sot prap na gëzoi me një djalë.Djali i babës ti je gëzimi im i dytë që syt me lot mi mbushe sapo erdhe në këtë botë.E gëzofsh emrin FRONT, dhe dije se në shtëpi të pret një GUERIL që nuk do të ndahet asnjëherë nga ti me lejen e ZOTIT.

Frontit i duhet një Gueril por edhe Guerili e kërkon Frontin e vet dhe të dy e duan të fortë njëri tjetrin.O Allah o Zoti im më bëj rob falenderues dhe bëj djemt e mi më të mirë sesa që unë dua.Faleminderit dashnia jeme Ermira, u plakshim bashk me të mirat e Zotit, e fëmijët tanë qofshin mburrje për ne deri në frymën e fundit.

Loading...