Gostivar, polici bashkë me babain e tij rrahen ish gruan dhe babain e saj në gjykatë

Prokurori publik nga Prokuroria Themelore Publike Gostivar ka iniciuar procedurë kundër dy personave, djalit dhe babait të moshës 30 dhe 54 vjeçare, për të cilët është parashtruar kallëzim penal për veprën penale dhunë nga neni 386 paragrafi 3 lidhur me paragrafin 1 të Kodit Penal.

Të pandehurit veprën penale e kanë kryer më 20 prill, në dhomën e pritjes para sallës së gjykatës së Gostivarit, ku kanë sulmuar fizikisht ish-bashkëshorten e të pandehurit të parë dhe babain e saj, duke i shkaktuar lëndime trupore dhe duke shkaktuar ndjenjën e ankthit dhe frikës. në të tjerët të pranishëm. Ngjarja para sallës së gjyqit ka ndodhur teksa po prisnin rifillimin e seancës gjyqësore për një ngjarje të denoncuar më parë, në të cilën të dëmtuarit e rikallëzuan të denoncuarin për shkaktim të rrezikut të përgjithshëm./PaCensure.com

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey