Grubi: Menaxhmenti i SHA ”Ekonomia e Ujrave” me paga më të larta se ministria e kryeministri

Zëvëndëskryeministri i parë Artan Grubi, të dielën denoncoi që menaxhmenti i SHA “Ekonomia e Ujrave” po merr rroga më të mëdha se ministrat dhe kryeministri, shkruan Flaka

Nga hulumtimi i redaksisë, në faqen zyrtare të Qeverisë ku janë publikuar pagatt e Kryetarit të Qeverisë, Zëvendëskryetarëve dhe Ministrave, rroga maksimale arrinë 88.260,00 denarë, ajo e kryeministrit, ndërsa më e vogla 65.989,00 denarë, ajo e ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini.

Zëvëndëskryeministri i parë Artan Grubi, të dielën denoncoi që menaxhmenti i SHA “Ekonomia e Ujrave” po merr rroga më të mëdha se ministrat dhe kryeministri, shkruan Flaka

Nga hulumtimi i redaksisë, në faqen zyrtare të Qeverisë ku janë publikuar pagatt e Kryetarit të Qeverisë, Zëvendëskryetarëve dhe Ministrave, rroga maksimale arrinë 88.260,00 denarë, ajo e kryeministrit, ndërsa më e vogla 65.989,00 denarë, ajo e ministrit të Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Naser Nuredini.

Loading...