Grubi: Tetovën dhe Gostivarin e kthejmë pas tre vitesh

Duke folur për zgjedhjet e jashtëzakonshme në Tetovë në të cilat sipas Grubit qytetarët i dhanë besimin e plotë kreut të Komunës së Tetovës dhe se do pritet të shihet se si Kasami në këto tre vite do të udhëheqë Tetovën me VMRO-në së bashku.

Ai pohoi se Qeveria në asnjë moment nuk do e bllokojë Komunën e Tetovës dhe do të përmbahen të gjitha projektet.

Duke përmendur disa projekte Grubi tha se BDI-ja Tetovën dhe Gostivarin do i kthej pas tre vitesh dhe se BDI-ja e don të mirën e qytetarëve./Lajmpress

Duke folur për zgjedhjet e jashtëzakonshme në Tetovë në të cilat sipas Grubit qytetarët i dhanë besimin e plotë kreut të Komunës së Tetovës dhe se do pritet të shihet se si Kasami në këto tre vite do të udhëheqë Tetovën me VMRO-në së bashku.

Ai pohoi se Qeveria në asnjë moment nuk do e bllokojë Komunën e Tetovës dhe do të përmbahen të gjitha projektet.

Duke përmendur disa projekte Grubi tha se BDI-ja Tetovën dhe Gostivarin do i kthej pas tre vitesh dhe se BDI-ja e don të mirën e qytetarëve./Lajmpress

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey