Grubi: Vetëm dritë e diturisë, përpara do të na shpjerë (VIDEO)

Zv/ kryeministri i parë Artan Grubi ditën e djeshme mori pjesë në ceremoninë e diplomimit të studentëve në Universitetin e Tetovës. Përmes një video të publikuar sot në rrjetet sociale, Grubi e përshkruan si një dite të veçantë. Universiteti i Tetovës, tempull i diturisë, mbi 700 studentë hodhën kapelat! Vetëm dritë e diturisë, përpara do të na shpjerë- shkruan Grubi.

blob:https://www.facebook.com/6e103ec9-c113-4f75-8e87-fa7e0f0535f9

Në fjalimin e tij dje në UT, Grubi përgëzoi stafin akademik për përkushtimin e treguar në përgatitjen e kuadrove cilësore dhe njëherësh uroi studentët për suksesin e arritur duke thënë mes tjerash se Universiteti i Tetovës është tempull i diturisë dhe i historisë më të re kombëtare si dhe i përpjekjeve për barazi.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey