Grupi i Zjarrit në shtëpinë e Alfabetit

Njëri nga protagonistët e Grupit të Zjarrit, Izet Mexhiti ka postuar një foto me grupin nga Shtëpia e Alfabetit në Manastir.

“Aty nga na u dhuruan shkronjat e bukura shqipe, ku u vulos amaneti për një Komb e një Flamur.

Në 114 vjetorin e Alfabetit, në vendin ku u mbajt akti më i rëndësishëm për shqiptarët-Kongresi i Manastirit, ua dhamë nderimet e pafund të gjithë të parëve tanë dhe kontribuesve të vërtetë për dritën e diturisë që po na shndërrit sot!

Për një GJUHË, për një FLAMUR, për një KOMB.

URIME DITA E ALFABETIT SHQIP”, ka shkruar Mexhiti.(INA)

Njëri nga protagonistët e Grupit të Zjarrit, Izet Mexhiti ka postuar një foto me grupin nga Shtëpia e Alfabetit në Manastir.

“Aty nga na u dhuruan shkronjat e bukura shqipe🇦🇱🔤, ku u vulos amaneti për një Komb e një Flamur.

Në 114 vjetorin e Alfabetit, në vendin ku u mbajt akti më i rëndësishëm për shqiptarët-Kongresi i Manastirit, ua dhamë nderimet e pafund të gjithë të parëve tanë dhe kontribuesve të vërtetë për dritën e diturisë që po na shndërrit sot!

Për një GJUHË🇦🇱, për një FLAMUR🇦🇱, për një KOMB🇦🇱.

URIME DITA E ALFABETIT SHQIP📖🔤🇦🇱”, ka shkruar Mexhiti.(INA)

Loading...