Halla ishte shumë e qartë kur foli për Berlinin dhe jo “Open Ballkanin”

Ylli MANJANI

Proçesi i Berlinit presupozohet të na çojë në Berlin,më tej në Bruksel e jo të na ngulë në Beograd. Aq më tepër duke anashkaluar Prishtinën!!!

Kështu që Halla ishte shumë e qartë kur foli për Berlinin dhe jo “Open Ballkanin”…

Meqë ra fjala, për të shkuar në Bruksel tashmë duhet vizë nga ambasada Belge në Sofje…

Shum të fala andej nga BE-ja..!

Hallës i urojmë pension të mbarë…!

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey