Hernia diskale, çfarë duhet të dini rreth këtij problemi shëndetësor!

Tek njerëzit e moshuar, disqet e shtyllës kurrizore bëhen më të thata dhe më të dobëta. Hernia diskale është një shkak i zakonshëm i dhimbjes së shpinës. Ajo ndodh kur qendra e butë e një disku kurrizor rrëshqet nga trupi i tij. Kjo mund të prekë nervat e afërt, duke...

shkurt 9, 2024 - 21:00
 0  4
Hernia diskale, çfarë duhet të dini rreth këtij problemi shëndetësor!
Tek njerëzit e moshuar, disqet e shtyllës kurrizore bëhen më të thata dhe më të dobëta. Hernia diskale është një shkak i zakonshëm i dhimbjes së shpinës. Ajo ndodh kur qendra e butë e një disku kurrizor rrëshqet nga trupi i tij. Kjo mund të prekë nervat e afërt, duke...