Hoxha i njohur shqiptar: Familjet e reja përkëdhelin qen e mace, unë përkëdhel 10 fëmijë

Hoxha, Ahmed Kalaja në një intervistë në emisionin në RTV ORA tregoi rreth lidhjes së tij me besimin si dhe për familjen e tij të madhe.

Kalaja thotë se ishin pyetjet e moshës që nuk mund t’ju jepte përgjigje ato që e çuan drejt besimit.

“Ervis Martinaj është gjallë”, Artan Hoxha i përgjigjet gazetarit: Ai ka k…
“Kam 10 fëmijë dhe prindërit. Bashkëshortja është goxha potente në ndihmën e saj në këtë mision që kemi. Gjëja e mirë është që janë rritur dhe fëmijët. Dhe kur mungojmë në shtëpi nuk vihet shumë re, se një pjesë të punëve e kryejnë ato. Moza në fundjavë është gjithë ditën në xhami. Dhe gjatë javës shumë kohë kështu, dhe në kopsht”

Sipas tij fakti që janë shumë fëmijë nuk e vështirëson por e zbukuro ditën.

“Në familjet e reja përkëdhelin qen e mace, unë përkëdhel 10 fëmijët”, tha ai.

Hoxha, Ahmed Kalaja në një intervistë në emisionin në RTV ORA tregoi rreth lidhjes së tij me besimin si dhe për familjen e tij të madhe.

Kalaja thotë se ishin pyetjet e moshës që nuk mund t’ju jepte përgjigje ato që e çuan drejt besimit.

“Ervis Martinaj është gjallë”, Artan Hoxha i përgjigjet gazetarit: Ai ka k…
“Kam 10 fëmijë dhe prindërit. Bashkëshortja është goxha potente në ndihmën e saj në këtë mision që kemi. Gjëja e mirë është që janë rritur dhe fëmijët. Dhe kur mungojmë në shtëpi nuk vihet shumë re, se një pjesë të punëve e kryejnë ato. Moza në fundjavë është gjithë ditën në xhami. Dhe gjatë javës shumë kohë kështu, dhe në kopsht”

Sipas tij fakti që janë shumë fëmijë nuk e vështirëson por e zbukuro ditën.

“Në familjet e reja përkëdhelin qen e mace, unë përkëdhel 10 fëmijët”, tha ai.

Loading...