Hoxha mban premtimin/ Lëshon subvencionet e duhanit në kohë

Ministri i Bujqësisë Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujrave Arjanit Hoxha tha se sot, në llogaritë e 28,168 prodhuesve të duhanit, janë paguar subvencionet për duhanin e prodhuar dhe të dorëzuar nga korrja e vitit 2020, në vlerë prej afro 1.7 miliardë denarë informon Tetovasot .

Me këtë rast ministri Hoxha tha se :”Të dashur prodhues të duhanit, ju i meritoni këto, ju meritoni edhe më shumë”.

# MBPEU është gjithmonë në anën tuaj! u shpreh ai.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey