Hoxha: Regjistrimi është i rëndësishëm për ne për të parë se për sa njerëz bujqësia është aktiviteti i tyre kryesor

“Sipas informacionit që kam, numri i fundit është mbi 80,000 fermerë të regjistruar”, tha Ministri i Bujqësisë Arianit Hoxha në emisionin “24 Analiza”.

Arjanit Hoxha, Ministri i Bujqësisë në emisionin 24 Analiza, tha se janë regjistruar 80,000 fermerë dhe regjistrimi është i rëndësishëm për shkak të informacionit shtesë për të cilin bujqësia është aktiviteti kryesor për të krijuar politika të mëtejshme të ministrisë.

“Mospërputhja në numra është mbi 6,000 fermerë të regjistruar në Fondin e Sigurimeve,” tha Hoxha.

Lidhur me blerjen e orizit, Ministri theksoi se disa ditë para vitit të ri, dekreti ishte ndryshuar dhe nga 18,000 denarë, që ishin për materiali e pandryshueshëm për orizin, ata e bënë atë në 30,000 denarë. Kjo rritje ishte për shkak të kësaj situate dhe vështirësive, tha Hoxha.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey