Ilir Shaqiri dhe Çun Lajçi reagojnë për vdekjen e artistit Mirush Kabashi

Ka vdekur në moshën 75 vjeçare aktori i njohur shqiptar, Mirush Kabashi. Ai ka qenë njëri nga artistët më të dalluar me mbi 100 role në filma e teatër, duke lënë pas kështu një krijimtari të bujshme artistike. Vdekja e tij ka lënë të pikëlluar të gjithë, posaçërisht ata që...

dhjetor 5, 2023 - 14:00
 0  6
Ilir Shaqiri dhe Çun Lajçi reagojnë për vdekjen e artistit Mirush Kabashi
Ka vdekur në moshën 75 vjeçare aktori i njohur shqiptar, Mirush Kabashi. Ai ka qenë njëri nga artistët më të dalluar me mbi 100 role në filma e teatër, duke lënë pas kështu një krijimtari të bujshme artistike. Vdekja e tij ka lënë të pikëlluar të gjithë, posaçërisht ata që...