Inspektim i jashtëzakonshëm në Spitalin e Tetovës

Inspektorati Sanitar-Shëndetësor gjatë ditës së djeshme ka kryer kontroll të jashtëzakonshëm në Spitalin Klinik të Tetovës.

Nga ky Inspektorat për TV21 thonë se pas përfundimit të hetimit, do të dalin me konkluzione konkrete.

TV21 gjatë ditës së sotme është duke qëndruar në Spitalin Klinik të Tetovës dhe është duke ndjekur situatën nëse ka ende familjarë që vazhdojnë të kujdesen për pacientë me Covid, nëse është shtuar personeli mjekësor dhe deri ku janë hetimet nga ana e Prokurorisë së Tetovës.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey