Institucionet shtetërore në Shkup ndriçohen me ngjyrë të kaltër për 73-vjetorin e NATO-s

Kryeministri Dimitar Kovaçevski me rastin e 73-vjetorit të NATO-s ka shpërndarë pamje nga godinat e Qeverisë, Ministrisë së Mbrojtjes dhe Ministrisë së Punëve të Jashtme, të cilat mbrëmë janë ndriçuar me ngjyrë të kaltër. Kovaçevski thotë se forca e Aleancës qëndron në unitetin e vendeve anëtare.

“Sonte godina e Qeverisë, Ministrisë së Mbrojtjes dhe Ministrisë së Jashtme ndriçojnë me ngjyrat e NATO-s. 4 prilli është Dita e NATO-s, kur të gjithë aleatët janë të bashkuar më shumë se kurrë. Jemi para sfidave të reja gjeopolitike në një kohë kur në kontinentin evropian jemi dëshmitarë të agresionin ushtarak që po ndodh në Ukrainë, ndërsa kujtojmë se forca jonë është uniteti i Aleancës”, ka shkruar Kovaçevski.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey