Ish-kryeministri Nikolla Gruevski paraqitet live nga Budapesti: Mohon USB-të dhe zarfet

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski aktualisht po flet drejtpërdrejt në portalin Infomax, përcjell FLAKA. Ai në fillim tha se demantin donte ta dërgonte përmes emisionit 360 gradë, ndërsa në telefon foli edhe The post Ish-kryeministri Nikolla Gruevski paraqitet live nga Budapesti: Mohon USB-të dhe zarfet appeared first on FLAKA.

shtator 25, 2023 - 23:50
 0  8
Ish-kryeministri Nikolla Gruevski paraqitet live nga Budapesti: Mohon USB-të dhe zarfet

Ish-kryeministri Nikolla Gruevski aktualisht po flet drejtpërdrejt në portalin Infomax, përcjell FLAKA. Ai në fillim tha se demantin donte ta dërgonte përmes emisionit 360 gradë, ndërsa në telefon foli edhe

The post Ish-kryeministri Nikolla Gruevski paraqitet live nga Budapesti: Mohon USB-të dhe zarfet appeared first on FLAKA.