Ish ministri Spiro Ristovski do të dëshmoj për “Organizatorët e 27 prillit”

Pas shtyrjes dymujore të seancës gjyqësore për “Organizatorët e 27 prillit”, sot në Gjykatën Penale-Shkup, është paraparë që dëshmi të jap i akuzuari Spiro Ristovski. Rastin ën fjalë e udhëheq gjykatësi Ilija Trpkov, ndërkohë që përfaqësues i prokurorisë është prokurorja Katerina Kollarovska. Seanca e fundit gjyqësore për këtë rast u mbajt më 25 mars.

Të akuzuar në këtë rast janë edhe ish kreu i Kuvendit Trajko Veljanoski, ish ministrat Mile Janakieski dhe Spiro Ristovski, si dhe ish drejtori i DSK-së Vlladimir Atanasovski.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey