Metin Izeti: Korona dhe shëndeti shpirtëror

Në një periudhë kur të gjithë jemi të përqendruar në përmasat lëndore të mbijetesës tonë në

OMS per modificare le maschere di assetto: Il virus può rimanere in aria

Il virus può rimanere in aria, OMS per modificare le maschere di assetto. Sipas studimeve të fundit shkencore,…

I segni che si possono indicano sono passati coronavirus, e hai capito!

Është e mundshme që coronavirusin, së paku, siç konstatojnë ditëve të fundit ekspertët, e keni kaluar

Come funziona il sistema immunitario funziona?

Sistemi jonë imunitar është tepër kompleks dhe tërë kohën përpiqet të ruajë trupin tonë. infatti,…

studio: La quantità di Covida-19 che infetta a decidere se si soffre o si passa con sintomi lievi

Përveçse ul rrezikun nga infektimi me koronavirus, distancimi fizik mund t’i bëjë simptomat e Covid-19 më

11 domande ancora senza risposta per coronavirus

Abbiamo sentito e letto per diversi mesi già coronavirus, por shumë pyetje mbeten pa përgjigje.

la scienza Ç'zbuloi questa settimana coronavirus? Dettagli da leggere

Coronavirus ka bërë që zhvillimet shkencore të përshpejtohen së fundmi me një ritëm ‘luftarak’. Ja disa

Covida-19 trasforma le cellule del paziente "fabbriche di virus"

Sipas ekspertëve kur COVID-19 sulmon, ai e kthen qelizën e pacientit në një “fabrikë virusesh”. Ai…

Perché non lavarsi le mani con acqua calda?, assolutamente leggere

Larja e duarve me sapun apo me dizifektantë është gjëja më e shpeshtë që bëjmë këto

Pastroni mushkëritë nga helmet e grumbulluara me shpejtësinë e pabesueshme

Nëse këta artikuj i përfshini në ushqim, mushkëritë do t’i keni të pastra Ky ushqim do

Tensioni i lartë i gjakut dhe koronavirusi: Çfarë duhet të dini

Njerëzit që vuajnë nga tensioni i lartë i gjakut, duhet të tregojnë shumë kujdes gjatë pandemisë

Mos harroni të shikoni ata që ndihmojnë, në këtë kohë të vështirë

Nga Viv Groskop Në një klimë ku ka shumë arsye për të ndjerë zymtësi, ekziston një

OBSH thirrje të fortë: Epidemitë nuk asgjësohen me njerëzit në shtëpi , kryeni më shumë teste…

Bota duhet të bëjë më shumë sesa izolimi i popullatës për të luftuar pandeminë. Këtë apel

6 falsità che circolano per coronavirus

E vërteta se si mund të marrim koronavirusin, sa janë më të rrezikuar të moshuarit dhe

Oltre a tosse e temperatura, Questo è il più segni comuni di coronavirus

New York Times ka gjurmuar një të dhënë që mund të çojë në pikasjen e shpejtë

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey