piani di Serbia per "iniettare" 5 eu miliardi nell'economia. 100 $ gratuita per ogni persona sulla 18 anziano

Serbia planifikon të ofrojë rreth 5 miliardi di euro (5.54 miliardë dollarë) kredi dhe subvencione për bizneset

Il prezzo del petrolio scende al livello più basso dal l'anno 2002

Çmimi i naftës ka rënë në nivele të papara qysh në vitin 2002, pasi kërkesa për

'Mission Impossible' / Lingue direttore di fan società tedesca

Kompania gjermane, Draegerwerk është lider botëror në prodhimin e ventilatorëve. Në një intervistë për Spiegel, drejtori

recensione / Chi e come andrà a beneficiare di una maggiore stimolo economico nella storia degli Stati Uniti

Presidenti Trump nënshkroi stimulin ekonomik rekord prej 2 trilion dollarësh CARES të premten. Stimuli ka për

La crisi del coronavirus - Sell quasi tutto l'oro negli Stati Uniti

Wall Street Journal raporton se investitorët amerikanë dhe bankierët u përballën me një problem për shkak

Da virus per il recupero: Quanto tempo cambierà il mondo 18 prossimi mesi

Nga Chris Stokel-Welker Jemi nën karantinë. Raftet e supermarketeve janë boshatisur. Fluturimet janë anuluar. Punëtorët kanë

Il prezzo del petrolio sale al livello più basso dal 1991

Çmimet e naftës u rritën pak, duke lënë prapa një javë rënieje të thellë, me vlerat

10 miliardari con grandi perdite di denaro, perché coronavirus

Dhjetë miliarderë humbën më shumë se 83 miliardë dollarë këtë javë për shkak të kolapsit të

Il prezzo del petrolio scende, in basso 17 anno

Informacionet e fundit tregojnë se çmimet e karburantit të papërpunuar arritën nivelin më të ulët në

Come abbiamo perso le più grandi aziende di tecnologia? Microsoft ha perso circa 405 miliardi di ...

Microsoft, Apple, Alfabet (kompani mëmë e Google) dhe Amazon, ose siç quhen ndryshe ‘formacioni MAGA’ (akronimi

10 fatti: Samsung o meglio iPhone

Për ta vendosur njëherë e mirë fituesin, janë marrë në krahasim celularët Iphone 11 dhe i

Non era abbastanza coronavirus, economia mondiale "guerra del petrolio" sono stati turbati

Ndërkohë që ekonomia po njeh efektet e para shkatërruese të përhapjes globale të koronavirusit, një tjetër

Il forte calo del prezzo del petrolio sui mercati mondiali

Çmimet e naftës në bursat ndërkombëtare ranë me një të tretën, duke tërhequr dhe aksionet dhe

OMS avvertimento: Non pagare in contanti, ma con carte come coronavirus rischio

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) ka paralajmëruar që njerëzit të mos paguajnë me kartëmonedha, por të

Cilat janë dhjetë vendet që kanë investuar më së shumti në Kosovë?

Sipas raportit të UNICEF-it, del se vetëm tri vendet e para për këtë periudhë kanë investuar

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey