Ja çfarë i bën Majlinda fytyrës me efekt

Jeta private e këngëtarëve të estradës bënë mjaftë përshtypje dhe tërheq vëmendjen e publikut dhe medias rozë.

Njëjtë ka ndodhur edhe me jetën private të reperit Majk, i cili ka pasur disa afera për të cilat edhe është folur publikisht.

Lidhja më e famshme e Majk, padyshim që mbetet ajo me Majlinda Zeken, me të cilën edhe e ka një djalë.

Majlinda, që nga koha e lidhjes me Majk, ka gëzuar shumë famë, ndërkaq përditë shfaq format perfektë në rrjete sociale.

Majlinda Zeka gjithmonë është e përkushtuar për paraqitjen fizike.

Ajo duke qenë edhe aktive me poza të ndryshme, nuk mungon asnjëherë në lajmet rozë.

Pasi që nuk ndalet duke përdorur efekte të shumta, Majlinda arrin që në çdo fotografi të pozojë perfekte.

Në një imazh të fundit, fytyra e saj duket si plastik dhe merr vëmendje të madhe.

Shikojeni si duket.

Jeta private e këngëtarëve të estradës bënë mjaftë përshtypje dhe tërheq vëmendjen e publikut dhe medias rozë.

Njëjtë ka ndodhur edhe me jetën private të reperit Majk, i cili ka pasur disa afera për të cilat edhe është folur publikisht.

Lidhja më e famshme e Majk, padyshim që mbetet ajo me Majlinda Zeken, me të cilën edhe e ka një djalë.

Majlinda, që nga koha e lidhjes me Majk, ka gëzuar shumë famë, ndërkaq përditë shfaq format perfektë në rrjete sociale.

Majlinda Zeka gjithmonë është e përkushtuar për paraqitjen fizike.

Ajo duke qenë edhe aktive me poza të ndryshme, nuk mungon asnjëherë në lajmet rozë.

Pasi që nuk ndalet duke përdorur efekte të shumta, Majlinda arrin që në çdo fotografi të pozojë perfekte.

Në një imazh të fundit, fytyra e saj duket si plastik dhe merr vëmendje të madhe.

Shikojeni si duket.

AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey