Ja kush zgjidhet bartës liste i BDI-së në Tetovë

Bashkimi Demokrarik për Integrim ka dorëzuar në Komisionin Komunal Zgjedhorë listat e kandidatëve për kryetarë komune dhe për anëtarë të këshillit komunal.

BDI për kandidat për kryetar komune ka dorëzuar Teuta Arifin ndërsa Bartës Liste është nominuar Blerim Osmani.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey