Ja përmes kujt Borkica kërkon divorcin nga Gruevski, zbulohet dokumenti (FOTO)

Bashkëshortja e ish-kryeministrit, Nikolla Gruevski, Borkica Gruevska ka paraqitur kërkesë për shkurorëzim në Gjykatën Themelore Civile në Shkup. Meqenëse Gruevski konsiderohet i padisponueshëm për organet e rendit në vend, gjykata nuk mund t’i mbajë seancat dhe për shkak të detyrimeve ligjore publikoi njoftim në Gazetën Zyrtare për ta informuar.

Nëse refugjati Gruevski e sheh reklamën, duhet të përgjigjet në padi.

Në njoftim thuhet: “Para Gjykatës Themelore Civile në Shkup, padinë e ka parashtruar paditësi Borkica Gruevska nga Shkupi, kundër të paditurit Nikolla Gruevski nga Shkupi, me adresë të panjohur, për shkurorëzim me vlerë të kontestit 20.000 denarë. ”

Në vitin 2018, Gruevski u arratis në Budapest pasi u dënua nga Gjykata Themelore Penale. Ndaj tij është lëshuar një urdhër dhe ndonëse të gjithë e dinë se ndodhet në Budapest, ku ka marrë azil politik, në këtë vend ai është zyrtarisht i padisponueshëm për organet e rendit. Borkica është gruaja e tij e dytë dhe me të kanë dy fëmijë të mitur. (INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey