Ja sa pacientë po trajtohen me COVID-19 në Spitalin e Pejës

Në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës janë duke u trajtuar 16 pacientë me COVID-19.

Nga Spitali kanë njoftuar se nëntë pacientë me koronavirus janë në oksigjenoterapi e dy prej tyre janë në gjendje më të rëndë.

Ndërkaq, gjatë 24 orëve të fundit është shëruar një pacient.

Njoftimi i plotë:

Puna gjatë 24 orë të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë përmes shifrave më kryesore:

-495 Vizita Specialistike;

– 33 Pranime;

– 156 Pacientë të Hospitalizuar;

– 4 Lindje, 2 vajza dhe 2 djem;

– 7 Operacione;

– 35 Hemodijaliza;

– Analiza: 396 pacientë që kanë bërë 5,087 analiza;

– 167 Shërbime Radiologjike dhe atë: 111 Rëntgena, 43 Ultrazëra, 10 CT-ja dhe 3 Mamograf;

– 24 procedura fizoterapike;

Të dhënat aktuale për pacientët me Covid-19:

– 16 pacientë me Covid 19 të shtrirë;

– 9 pacientë me Covid 19 në Oksigjenoterapi;

– 2 Pacientë me Covid 19 në gjendje më të rëndë;

– 1 pacientë është shëruar gjatë 24 orëve të fundit.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey