Ja sa raste me COVID-19 gjatë 24 orëve në Maqedoninë e Veriut

Ministria e Shëndetësisë bën me dije, sipas të dhënave të Institutit të Shëndetit Publik se në 24 orët e fundit:

Janë kryer 3.561 analiza dhe janë regjistruar 242 raste të reja me KOVID-19: Shkup – 173, Prilep – 12, Manastir – 10, Kavadar – 9, Kumanovë – 6, Gjevgjeli – 5, Veles – 4, Tetovë, Gostivar, Ohër, Strumica dhe Struga – nga 3, Koçani dhe Dellçeva – nga 2, Kërçova, Kriva Pallanka, Dibra dhe Vallandova – nga 1.

247 të shëruar nga: Shkupi 101, Manastiri 19, Prilepi dhe Strumica 15, Ohri dhe Vallandova 11, Tetova 10, Kumanova dhe Resnja 9, Kavadari 8, Velesi dhe Koçani 5, Kriva Palanka dhe Vinica – nga 4, Kërçova, Shtipi, Radovishi dhe Makedonski Brod – nga 3, Gjevgjelia dhe Probishtipi – nga 2, Struga, Sveti Nikole, Kratovë, Bogdanci dhe Demir Hisar – nga 1.

Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 6 persona të vdekur: 2 të vdekur nga Shkupi (71 dhe 87), dhe një i vdekur nga Kavadrci (84), Ohri (72), Struga (74) dhe Resnja (80). Personat e raportuar kanë ndërruar jetë në spital. (INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey