Ja sa vite po bën Arona vajza e madhe e Robert Berishës

Robert Berisha është një nga artistët që kohë të madhe i kushton edhe familjes. Ai së fundmi tregoi se vajza e tij e madhe Arona, e cila jeton në Londër mbush plotë 19- vite jetë. Roberti tregon se edhe pse ajo nuk është rritur me të, ai e do dhe e përshëndet shumë. Kujtojmë që […]

shkurt 11, 2024 - 18:00
 0  5
Ja sa vite po bën Arona vajza e madhe e Robert Berishës

Robert Berisha është një nga artistët që kohë të madhe i kushton edhe familjes.

Ai së fundmi tregoi se vajza e tij e madhe Arona, e cila jeton në Londër mbush plotë 19- vite jetë.

Roberti tregon se edhe pse ajo nuk është rritur me të, ai e do dhe e përshëndet shumë.

Kujtojmë që Roberti tani kohë shumë të madhe i kushton vajzës së tij të vogël Renne, shkruan “Kosovarja”.