“Ja shenjat që Sistemi Imunitar jep kur vuani nga një sëmundje autoimune”, mjekja Sadmira Gjergji zbulon risqet

Një sëmundje autoimune është një gjendje në të cilën sistemi juaj imunitar sulmon trupin tuaj. Sistemi imunitar zakonisht ju mbron nga bakteret dhe viruset. Kur ai ndjen këta pushtues të huaj, dërgon një ushtri me qeliza luftarake për t’i sulmuar ata.Zakonisht, sistemi imunitar mund ta bëjë dallimin midis qelizave të... The post “Ja shenjat që Sistemi Imunitar jep kur vuani nga një sëmundje autoimune”, mjekja Sadmira Gjergji zbulon risqet appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..

shtator 18, 2023 - 15:20
 0  5
“Ja shenjat që Sistemi Imunitar jep kur vuani nga një sëmundje autoimune”, mjekja Sadmira Gjergji zbulon risqet

Një sëmundje autoimune është një gjendje në të cilën sistemi juaj imunitar sulmon trupin tuaj. Sistemi imunitar zakonisht ju mbron nga bakteret dhe viruset. Kur ai ndjen këta pushtues të huaj, dërgon një ushtri me qeliza luftarake për t’i sulmuar ata.Zakonisht, sistemi imunitar mund ta bëjë dallimin midis qelizave të...

The post “Ja shenjat që Sistemi Imunitar jep kur vuani nga një sëmundje autoimune”, mjekja Sadmira Gjergji zbulon risqet appeared first on Agjencia Zhurnal.mk..