Ja si mund të ulni temperaturën për 10 gradë në veturën tuaj, edhe ate për 10 sekonda?

Nëse këtyre ditëve vetura e juaj është e ekspozuar në diell, e keni parasysh se sa vështirë është që të ftohet. Por ka një mënyrë të shkëlqyeshme për ta bërë këtë, edhe ate për 10 sekonda.

Dikush e ka provuar këtë dhe ia ka dal. Ja çfarë duhet të bëni: Hapni xhamin e përparëm në anën tjetër të shoferit dhe mbyllni derën. Hapni dhe mbyllni derën e shoferit, ashtu siç shihet në video më poshtë.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey