Javën e kaluar janë regjistruar 36 riinfektime me virus

Me 1.922 raste të reja pozitive nga 32 qytete të vendit, është regjistruar një rënie prej 8.0% krahasuar me javën e kaluar, thuhet në raportin e Institutit të Shëndetit Publik.

Në raportin e ISHP-së thuhet se gjatë javës së kaluar janë raportuar gjithsej 36 riinfektime, që është 38.5% më shumë se javën e kaluar.

Javën e kaluar janë regjistruar 66 vdekje nga 22 qytete, shumica nga Shkupi. Shumica e të vdekurve i përkasin grupmoshës mbi 60 vjeç, ndërsa regjistruar vdekje në grupmoshën 50-59 vjeç, dy persona të moshës 40-49 vjeç dhe një person në grupmoshën 30-39 vjeç”, thuhet në raportin e ISHP-së.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey