Jepet leja për ndërtimin e shkollës filore në lagjen Bardhi

Jepet leja për ndërtimin e shkollës fillore në lagjen Bardhi të fshatit Bllacë dhe shpallet tenderi për ndërtim, kështu ka shkruar në faqen e tij zyrtare në Facebook, zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut Artan Grubi i cili me këtë rast ka shprehur falënderime për bashkëpunimin deri tek kryetari i Komunës Çuçer Sandevë, Jovan Pejkovski dhe ministrja e arsimit Milla Carovska.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey