Kaevski: Apasiev një “patriot me bateria” dhe një “fraer i rublave ruse”

Deputeti i LSDM-së, Darko Kaevski liderin e partisë e Majta, e ka quatuar “Partriot me bateria”

“Dimitar Apasiev – patrioti me bateria. Rublja – “fraeri” që u nervozua dhe dëshiron të luftojë. Ai është nervoz sepse rublat që merr nuk e kanë përmbushur rolin për të cilin ekzistojnë. Ai është nervoz sepse nuk e realizoi skenarin e pritur. Skenar që duhej të destabilizonte shtetin, të krijonte anarki, kaos dhe regresion, skenar që duhej të prishte marrëdhëniet ndërpetnike si këtu në Kuvend ashtu edhe jashtë tij – tha Kaevski. (INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey