Kanoset një zyrtar i policisë në Prishtinë

Një zyrtar i policisë ka deklaruar se është kanosur nga një burrë, pasi që të njëjtit i ka shqiptuar kundërvajtje në komunikacion. I dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit pas inicimit të rastit është liruar në procedurë të rregullt. “Ankuesi mashkull kosovar (zyrtar policor) ka deklaruar se derisa ka qenë duke u marrë […]

Jan 26, 2024 - 10:00
 0  4
Kanoset një zyrtar i policisë në Prishtinë
kanoset-nje-zyrtar-i-policise-ne-prishtine

kanoset-nje-zyrtar-i-policise-ne-prishtine

Një zyrtar i policisë ka deklaruar se është kanosur nga një burrë, pasi që të njëjtit i ka shqiptuar kundërvajtje në komunikacion.

I dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit pas inicimit të rastit është liruar në procedurë të rregullt.

“Ankuesi mashkull kosovar (zyrtar policor) ka deklaruar se derisa ka qenë duke u marrë me rregullimin e trafikut është kanosur nga i dyshuari mashkull kosovar pasi të njëjtit i kishte shqiptuar një kundërvajtje në komunikacion. I dyshuari është intervistuar dhe me vendim të prokurorit pas inicimit të rastit është liruar në procedurë të rregullt”, thuhet në raportin e policisë./Front Online