Kaq orë duhet të prisni në pikën kufitare në Tabanoc

Sot në mëngjes në pikën kufitare në “Tabanovc” pritja për hyrje në vend është rreth një orë, ndërsa në pikën kufitare në “Bogorodic” për dalje nga vendi është rreth 40 minuta.

Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey