Kaq qytetarë votuan deri në ora 13:00 në zgjedhjet në Shqipëri

Kjo është pjesëmarrja deri në ora 13:00

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Shqipëri ka bërë të ditur pjesëmarrjen e votuesve deri në ora 13:00.

Sipas njoftimit deri në orën 13:00 në Shqipëri kanë votuar 31.87% të qytetarëve në Shqipëri.

Përqindja më e lartë e votuesve është në Qarkun e Tiranës, ndërsa më e ulët, raportohet në Qarkun e Kukësit dhe të Fierit.

Kujtojmë se Shqipëria është duke mbajtur zgjedhjet parlamentare sot, dhe Për 140 vende në Parlamentin shqiptar garojnë 1841 kandidatë nga 13 parti, koalicione apo të pavarur.

Mundesia me shume...
Pamje me shume...
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey