Kardiokirurgu tetovar planifikon ndërtimin e një qendre rehabilitimi në Strugë

Kardiokirurgu tetovar planifikon ndërtimin e një qendre rehabilitimi në Strugë

Kardiokirurgu tetovar, Orhan Xhemaili që jeton në Zvicër ditëve të fundit gjatë qëndrimit në vendlindje, ka shpalosur dhe analizuar mundësitë për të realizuar një investim në sferën e shëndetësisë. Ai si destinacion të mundshëm ka zgjedhur Strugën, ku është i interesuar për ndërtimin e një qendre rehabilitimi. Ai lidhur me këtë temë ka biseduar me kryetarin e komunës së Strugës, Ramiz Merko. Ky projekt i planifikuar pritet të kap një shifër prej 8 milionë eurove. (INA)

Kardiokirurgu tetovar planifikon ndërtimin e një qendre rehabilitimi në Strugë
Kardiokirurgu tetovar planifikon ndërtimin e një qendre rehabilitimi në StrugëBehu pjese e LAJME.mk , kliko LIKE fanpage ne facebook me posht!
Nga LAJME.mk August 1, 2019 2:55 am ne Lajme. ne link https://lajme.mk/?p=148144
Nese ky postim qe eshte bere ne faqen Lajme.mk prek privatesin e dikujt ose eshte lajm abuzues ju lutem na shkruani ne email [email protected] lajme.mk ose ne fanpage facebook ose ContactUs, dergo linkun e mesiper qe te fshihet. Nuk mbajme pergjithesi per ndonje lajm qe eshte postuar qe eshte publik ne gjithe mediat. Ju faleminderit