Kasami: BESA nuk përçan votën shqiptare, nuk kemi nxjerrë kandidatë në Kërçovë e Bërvenicë

I ftuar në “Balkan Talks” në Euronews Albania kryetari i Lëvizjes BESA Bilall Kasami ka folur për kandidatët për komuna si dhe këshilltarët komunalë.

Ai mes tjerash theksoi se BESA nuk ka nxjerrë kandidat në Kërçovë dhe Bërvenicë me të vetmin qëllim që të mos përçahet vota shqiptare.

“Ne, si BESË gjithmonë kemi kërkuar unifikim të votës shqiptare andaj dhe vendosëm me unanimitet që të mos kandidojmë në Kërçovë e Bërvenicë. Le të fitojnë shqiptarët”, ka deklaruar Kasami.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey