Kasami dhe Pajaziti përkujtuan ditën e shëndetësisë me thirrje për kujdes shëndetësor

Kryetari komunës së Tetovës , Bilall Kasami sot në ditën ndërkombëtare të shendetësisë u takua me U.D drejtorin e shkollës së mesme të mjeksisë në Tetovë sëbashku me mxënesit dhe administratën e kësaj shkolle duke bërë thirrje për ndërgjegjsim dhe kujdes më të madh për shendetin duke kujtuar dy vitet e fundit të luftës kundër kovid pandemisë.

“Të kujdesemi dhe të ruajmë shëndetin tonë. Njëkohësisht ftoj nxënësit e shkollave fillore, gjysmëmaturantët, të cilët dëshirojnë të regjistrohen në shkollën e mesme të mjekësisë, e cila ofron drejtime të caktuara, të denja dhe cilësore për të ardhmen e tyre”, ishte porosia e Kasamit.

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey