Kasami i gëzon fëmijët me dhurata për festat e fundvitit

Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami ka shpërndarë dhurata për fëmijët në festat e fundvitit.

“Të gëzosh një fëmijë💁 është një ndjenjë sublime që të mbushë zemrën❤ dhe shpirtin plot. Fëmijët, janë dhurata dhe kapitali më i çmueshëm.

Gjatë shpërndarjes së dhuratave për festat e fundvitit për fëmijët në çerdhet dhe shkollat tona! 👩‍🏫🏫”, është shprehur Kasami. (INA)

LAJME TJERA
AlbaniaEnglishFrenchGermanItalyTurkey